01753 424270 [email protected]

Location: Hill Avenue, Amersham

The site was a period three-storey building with a recent addition to the rear. The space was used as offices. The client purchased the site to convert the upper floors into flats and retain the ground floor shop.

We provided a design that maximised the available space, providing four self-contained units, including an additional that our clients did not envision at the outset.

The project gained permitted development consent to change the use of the building from office to residential. We are currently working on the construction stage.



    * Please let us know your interest
    Subscribe Inhabitat Newsletter 2018Book a 20 minutes Free Call ConsultationDownload the Project Planning Path to start your Research PhaseDownload the Renovation Design GuideDownload the Eco Luxury Design GuideDownload the Property Development Design Guide

    * We take the use of your data very seriously and respect your privacy
    I accept the privacy policy